Välkommen till ALL COATING Industrilackeringar

Företaget Företaget Företaget

- Ett serviceinriktat familjeföretag

All Coating har lång erfarenhet och kunskap om olika ytbehandlingsmetoder. Vi arbetar i huvudsak med våt- och pulverlackering. Vi har en modern & flexibel anläggning som gör det möjligt att ta såväl små som stora serier på kort varsel. Snabba kulörbyten och korta leveranstider är vardag för oss. Lackeringen utförs med senaste tekniken och möjligheterna är stora när det gäller att lackera både manuellt och i automatbox.

All Coating Industrilackeringar grundades 1986 av Thore Berntsson tillsammans med sönerna Peter och Bo-Anders. Målsättningen var att skapa den bästa & heltäckande legolackeringen i Göteborgsregionen. Snabba leveranser och väl utförda arbeten till ett fast pris.

- Denna målsättning arbetar vi fortfarande efter, säger Peter Berntsson, numera VD för bolaget. Att vi är ett familjeföretag betyder stort personligt engagemang och en hög servicenivå. Vi vill tillgodose alla våra kunders specifika behov, från stora industrier till mindre företagare.

Bo-Anders har sin bakgrund inom marin elektronik vilket har visat sig komma väl till pass för att sköta de tekniskt avancerade utrustningen som företaget har i dag. Ju mer komplicerat desto roligare säger Bosse. I dag kan vi ta emot objekt på upp till 6000 x 2400 x 700 mm. Stora objekt, som t.ex. svetsade konstruktioner, stora hela plåtar eller långa profiler.

All Coating finns i Högsbo industriområde i direkt anslutning till de större till- & påfartsvägarna för både nationella som internationella transporter.

Nyheter

Flexcoat

2014-05-13: All Coating levererar plåt i en skön blå färg till Kode Plåt.

Läs mer!

2014-04-01: All Coating levererar grön plåt i specialkulör till Bevego Älvsjö.

Läs mer!

2014-03-07: All Coating levererar 2 färgad plåt till Ronnys Plåt.

Läs mer!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Vi stödjer Missing People Sweden 2015
STI