Tjänster

Står ni inför utmaningen att tillgodose kunders önskemål om unika färgkulörer? Eller bortförklarar ni det med hinder som höga ställkostnader eller långa leveranstider? Många företag väljer den enkla vägen ut, erbjuder ursäkter och kompromissar med kvaliteten. Men låt oss vara ärliga: i dagens marknad kan det vara skillnaden mellan en lojal kund och en förlorad affär. Är ni redo för en verklig förändring?

Med FLEXCOAT® från All Coating kan ni inte bara möta, utan överträffa kundens förväntningar. Erbjud plåt i exakt den kulör kunden önskar, utan hinder eller kompromisser.

FLEXCOAT®

FLEXCOAT® är en ytbehandling och ytbeläggning som lämpar sig för byggnadsplåtindustrin. FLEXCOAT® går att få i vilken kulör som helst, och det gäller både stål och aluminiumplåt. Plåten är bearbetningsbar efter lackering och färgen har en följbar och elastisk, men reptålig yta.

FLEXCOAT® innehåller de absolut bästa färgpigmenten man kan få, och det borgar för en väldigt god kulörbeständighet.

All Coating - Garantisedel

Våtlackering

En vanlig teknik med oanade möjligheter. Den här tekniken använders om man vill uppnå en speciell ”ytfinish” som annars inte kan uppnås med andra tekniker. Det kan vara att det eftersträvas en extremt reflekterande yta eller annan speciell textur. Det kan också vara att materialet, såsom plast och vissa metaller, inte tillåter höga uppvärmningstemperaturer som vid t.ex. pulvermålning. Vi använder oss främst av 2 komponentsfärger för att uppnå högsta möjliga kvalitet på både kulörnoggrannhet och kulörbeständighet. I varje fall, måste hänsyn alltid tas tilll materialet som skall målas.

Pulverlackering

Ett miljövänligare alternativ.

Pulverlackering används för att uppnå en färgyta som är motståndskraftig mot mekaniska påfrestningar och kemikalier. Ett föremål som lackerats med pulverlack har längre livslängd än t.ex. zinkade eller kromade föremål. På All Coating har vi möjlighet att hjälpa dig uppnå önskade egenskaper, utseende, kulör och glans som eftersträvas.

Blästring

Vi kan utföra blästring av mindre detaljer i vår automatiska slungbläster. Främst blästrar vi laserskuret stål för att få bort oxidytan som bildas på den skurna kanten. Lackerar man utan att avlägsna oxidytan så släpper färgen lätt från kanterna vid mekanisk påverkan. Detta gäller oavsett pulver- eller våtlackering. Blästring ger även ett utmärkt underlag över hela ytan för att färgen ska få bästa möjliga vidhäftning. Även gods som har rostat eller oxiderat kan med fördel blästras i vår automat.

  • Vår roto-jet klarar dimensioner upp till:
  • Diameter: 1000 mm
  • Höjd: 1200 mm
  • Max vikt: 400 kg

Emballering & Montering

På All Coating ser vi till att anpassa vår emballering efter de produkter vi lackerar, särskilt för plåtprodukter där specialpallar och lister används för att skydda mot eventuella stötar. Om ni har specifika krav, tveka inte att höra av er till oss. Vi är flexibla och redo att möta era behov.