Gamla Projekt

Lite kort om några spännande projekt vi har haft för att starta denna nyhets blogg

Under åren har All Coating genomfört ett betydande antal projekt som har varit av central betydelse för vårt arbete. Här är några exempel på några få av våra projekt som vi har utfört under våra 40 år.

Projekt med Kode Plåt AB – Salming Running Store
I vårt samarbete med Kode Plåt AB har vi framgångsrikt levererat lackerad plåt för Salming Running Store. Detta projekt har varit en bekräftelse på vår förmåga att leverera högkvalitativa plåtprodukter som uppfyller de mest krävande kraven.

Projekt med Ronnys Plåt AB – Spiraltrappor
Vi har samarbetat med Ronnys Plåt AB för att tillverka tvåfärgad plåt som användes för spiraltrappor. Denna kreativa användning av två färger, med en silverfärgad utsida och en gul insida, har skapat imponerande visuella effekter som har fått uppmärksamhet och positiv feedback.

Projekt med Bevego Älvsjö – Lackade Kassetter
All Coating har framgångsrikt levererat 1 mm stålplåt för lackerade kassetter till Bevego Älvsjö. Kassetterna monterades i hjärtat av Stockholm av Elit Plåtlagarna i Sthlm AB, vilket visar vårt engagemang för att stödja byggnadsprojekt i städer.

Projekt med Bevego Eskilstuna – FLEXCOAT® Stål
Vi har även försett Bevego Eskilstuna med FLEXCOAT® stål, som har använts i flera byggprojekt inklusive Intersport, Elgiganten, Arken Zoo och Rusta. Detta samarbete har inte bara markerat vår kapacitet att leverera högkvalitativa material utan även vårt engagemang för att stödja företag som behöver pålitliga lösningar.

Projekt med Görla Plåtslageri – Röda och Vita Kassetter
All Coating har framgångsrikt levererat 1 mm stålplåt som har lackerats i två olika kulörer till Görla Plåtslageri. Denna plåt användes för att tillverka kassetter av olika storlekar som monterades på Citroens Bilhall i Norrtälje. Detta projekt har visat vår förmåga att tillhandahålla anpassade lösningar för olika behov.

Projekt med Galjonen – Speciallackerad FLEXCOAT® Aluminiumplåt
I samarbete med Innerstadens Plåttjänst AB levererade All Coating speciallackerad aluminiumplåt med FLEXCOAT® ytbehandling i två specialkulörer till Galjonen i Lundbystrand. Detta projekt har varit en framgångsrik demonstration av vår kompetens inom ytbehandling och anpassade lösningar.

Projekt med Er-Jill Byggnadsplåt AB – FLEXCOAT® Aluminiumplåt
För bostadsbyggnationen av Friggagatan har All Coating levererat speciallackerad aluminiumplåt till Er-Jill Byggnadsplåt AB. Vårt material användes för fasad- och takbeslag i en omfattande plåtentreprenad som sträckte sig under hela 2010 och en bit in på 2011. Detta projekt visar på vår långsiktiga engagemang att stödja byggindustrin med material av högsta kvalitet.

Projekt med Dvärreds Plåt AB – Porslinsfabriken, Brantingsmotet Hisingen
I detta projekt levererade All Coating material till Dvärreds Plåt AB för Porslinsfabriken vid Brantingsmotet på Hisingen. Vårt samarbete med Dvärreds Plåt AB visar att vi kan förse olika sektorer med plåtmaterial och lösningar som uppfyller deras specifika krav och projektbehov.

Dessa projekt är exempel på hur vi på All Coating ständigt arbetar för att leverera högkvalitativa plåtprodukter och ytbehandlingar till våra samarbetspartners och kunder. Vår målsättning är att fortsätta att leverera exceptionella resultat och skapa en positiv inverkan inom branschen.

Share the Post:

Related Posts